Procházet

+420 608 190 540 Po - Pá (8:00 - 16:00)

+420 608 190 540 Po - Pá (8:00 - 16:00)

Cookies

Jsme společnost Trime s.r.o., IČ 01815148, se sídlem Na Komořsku 2173/17, Praha 12, 143 00, zapsaná u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 267083. 

Naše kontaktní údaje jsou:

E-mail: info@trime.cz

Tel.č.: +420 910 920 516

Provozujeme webové stránky na www.trime.czNa těchto webových stránkách pracujeme s cookies. Více se o tom můžete dočíst v tomto dokumentu.

Co jsou to cookies?

Cookies jsou textové soubory, které naše webová stránka odešle do prohlížeče, respektive vašeho zařízení, ze kterého naše webové stránky prohlížíte (tedy například telefon, tablet, počítač). Umožňují nám vás rozeznat a podle toho přizpůsobit naše webové stránky, provést analýzu vašeho chování, zobrazit vám určitý obsah aj. Více k jednotlivým cookies píšeme dole.

Jaké typy cookies u nás používáme?

Technické, funkční – ty jsou nutné k tomu, abychom vám zobrazili naše webové stránky a fungovaly vám tak, jak mají

Analytické – tyto nám pomáhají analyzovat, jak fungují naše webové stránky z hlediska chování návštěvníků a podle toho web případně přizpůsobovat a měnit

Preferenční – tyto cookies mají sloužit k tomu, aby se vám náš obsah zobrazoval v nastavení, které preferujete – například v určitém jazyce nebo vám jinak ulehčily prohlížení/nákup

Marketingové – díky těmto cookies můžeme my nebo třetí strany po vaší návštěvě přizpůsobit nabídku našich služeb. Tato nabídka se vám potom může zobrazovat i mimo naše webové stránky

Bezpečnostní – cookies, které mají za úkol předcházet podvodům a případně odstraňovat bezpečnostní chyby

Konkrétní cookies a bližší informace přímo o nich najdete v tabulce v závěru tohoto dokumentu.

Na základě čeho cookies zpracováváme?

technickými, funkčními cookies můžeme pracovat na základě právních předpisů. Bez nich bychom vám naše služby nemohli poskytnout.

Analytické, bezpečnostními a preferenční cookies nám umožňuje zpracovat tzv. oprávněný zájem. K takovému zpracování vás ale samozřejmě nesmíme jakkoliv nutit a můžete proti němu vznést tzv. námitku. Toto zpracování nám znemožníte nastavením prohlížeče, pomocí nastavení cookies lišty nebo prohlížením v anonymním režimu.

Marketingové cookies můžeme zpracovávat na základě vašeho souhlasu. 

Jak jde zabránit využívání cookies?

V první řadě bychom chtěli uvést, že cookies, které sbíráme za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na našem webu, se posuzují v podobě hromadného celku a tím pádem v podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
Cookies nezbytné pro funkčnost webu jsou vždy uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro jeho fungování.

Nejjednodušší cesta, jak v práci s cookies zabránit, je přes nastavení vašeho prohlížeče. Více k jednotlivým prohlížečům a výmazu/blokaci cookies najdete tady:

Dovolíme si doplnit, že nastavení je potřeba provést pro každé vaše zařízení (telefon, tablet, počítač) zvlášť. 

Kdo pro nás cookies zpracovává?

  • poskytovatel služby Google Analytics, Ads a Doubleclick společnost Google Ireland Ltd., sídlem Google Building Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Irsko., v souladu se svými, podmínkami mrkněte sem.
  • poskytovatel služby Facebook, provozovaný společností Facebook Ltd., sídlem 4 Grand canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Ireland v souladu se svými podmínkami – mrkněte sem.
  • poskytovatel služby Sklik – společnost Seznam.cz, a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00 Praha 5 – Smíchov, v souladu se svými podmínkami – ty najdete tady.
  • Dognet.sk
  • HotJar
  • Smartlook
  • Drip

Dále bychom chtěli zmínit:

S vašimi cookies pracujeme my. Pokud jste nám udělili souhlas, může s vašimi cookies pracovat i tzv. třetí strana. V takovém případě ji uvádíme v tabulce dole.

Práce s osobními údaji probíhá v rámci Evropské unie. Pokud dochází ke zpracování mimo EU, potom na základě příslušných právních předpisů (výjimky schválené Evropskou unií, případně po splnění dalších požadavků na bezpečnost práce s daty).

V naší společnosti nemáme pověřence pro ochranu osobních údajů. 

Při zpracování osobních údajů máte podle nařízení GDPR (nařízení EP a Rady EU č. 2016/679) právo se na nás obrátit a chtít informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme; vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a nechat je aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování; v určitých případech můžete požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů; požadovat výmaz nebo uplatnit právo na přenositelnost údajů. Pokud si myslíte, že s daty nenakládáme správně, můžete podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů nebo soudně vymáhat své nároky.

 

Typ Název Účel Expirace Přístup k informacím
Nutné language Zobrazuje preferovaný jazyk uživatele. 1 rok trime.cz
Nutné PHPSESSID Zachovává stav uživatele při požadavcích na stránky. Session
trime.cz
Nutné SRV_ID Zlešpuje rychlost načítání Session
trime.cz
Nutné test_cookie Ověřuje jestli prohlížeč podporuje cookies. 1 den
trime.cz
Nutné ratings Hodnocení. Session
trime.cz
Statistické _ga Používá se systémem Google Analytics pro generování statistických dat o tom, jak uživatel webovou stránku využívá. 2 roky
trime.cz
Statistické _ga_# Používá se systémem Google Analytics pro generování statistických dat o tom, jak uživatel webovou stránku využívá. 2 roky
trime.cz
Statistické _gat Používá se systémem Google Analytics pro generování statistických dat o tom, jak uživatel webovou stránku využívá. 1 den
trime.cz
Statistické _gid Používá se systémem Google Analytics pro generování statistických dat o tom, jak uživatel webovou stránku využívá. 1 den
trime.cz
Statistické collect Využívá Google Analytics pro posílání dat o chování návštěvníka na webu Session
trime.cz
Marketingové _fbp Reklamní systém Facebook 3 měsíce
trime.cz
Marketingové _gcl_au Používá se systémem Google Analytics pro generování statistických dat o tom, jak uživatel webovou stránku využívá. 3 měsíce google.com
Marketingové ads/ga-audiences Využívá Google Adwords pro zacílení reklam Session google.com
Marketingové IDE Používá se systémem Google Analytics pro generování statistických dat o tom, jak uživatel webovou stránku využívá. 1 rok doubleclick.net
Marketingové pagead/1p-user-list/# Využívá Google pro marketingové účely. Session google.com
Marketingové retargeting Využívá Seznam pro marketingové účely. Session c.seznam.cz
Marketingové sid Využívá Seznam pro marketingové účely. 29 dní Seznam.cz
Marketingové tr Využívá Facebook pro marketingové účely. Session Facebook.com
Marketingové heureka Využívá Heuréka pro marketingové účely. Session Heureka.cz