Omega-3
Kyselina eikosapentaenová (EPA) a kyselina dokosahexaenová (DHA), jsou v naší stravě deficitní a přitom jsou pro naše tělo naprosto klíčové. Jejich optimální příjem je důležitým faktorem pro udržování zdravého kardiovaskulárního systému, zraku či normálního fungování mozku.
Let customers speak for us
Poslední články
Výživa v kontextu moderní doby - SEMINÁŘ "naživo"
KDY? V sobotu 25. 11. 2023 od 10 do 13 hodin KDE? WeWork, Národní 135/14, Praha 1 Nechme na chvíli...
Přečtěte si více
Jak podpořit zdraví očí?
Oči možná představují “okno do duše”, ale jsou především naším “oknem do světa”. Zrak bývá považován za nejdůležitější z našich...
Přečtěte si více
Kolik vitamínu D potřebujete a co vše má vliv na jeho hladinu v organismu?
Víte, jaká je pro vás vhodná dávka vitamínu D? Doporučení k užívání se totiž mohou lišit v závislosti na několika...
Přečtěte si více
Podcasty
Trime Podcast #31 s Jakubem Přibylem o bílkovinách ve stravě v konkrétních příkladech
Tato epizoda Trime podcastu je trochu netradiční. Volně navazuje na předchozí díl věnovaný bílkovinám a to formou odpovědí na vaše...
Přečtěte si více
Trime Podcast #30 s Janem Hrnčířem o permakultuře, pěstitelství v souladu s přírodou a farmářských bedýnkách
V dnešní době jsme si zvykli mít vše neustále k dispozici. Plodiny vypěstované konvenčním zemědělstvím ale bohužel nedosahují dostatečných výživových...
Přečtěte si více
Trime Podcast #29 s Jakubem Přibylem o bílkovinách ve stravě
Bílkoviny jsou asi ze všech 3 skupin makroživin nejsložitějším tématem. Zařadit do naší stravy sacharidy a tuky není totiž tak...
Přečtěte si více