


Potravina zabalená v kapsli
Věděli jste...
... že lyofilizace je jediná přirozená cesta, jak uchovat všechny cenné látky z ovoce?


Suroviny


Výhody přírodního zdroje
Proč ne kyselina askorbová?


Důkladný výběr surovin


Šetrný proces výroby


Kategorie
Životní fáze
Speciální kolekce
Nejprodávanější
Jak se liší naše acerola od běžných extraktů? Místo lisování, koncentrace nebo sušení teplem využíváme lyofilizaci – šetrný proces, který zachovává přirozenou chuť, vůni a všechny aktivní látky v původní formě. Díky tomu můžeme garantovat maximální stabilitu produktu a vysokou biodostupnost vitamínu C. Navíc v naší acerole nenajdete přidanou kyselinu askorbovou, chemii ani pesticidy.
- Bez přidané kyseliny askorbové
- Bez chemie a pesticidů
- Bez technologie ethanolu
Na rozdíl od čistého izolovaného vitaminu C je cerola bohatá na živiny v jejich přirozené formě, což zvyšuje jejich vstřebatelnost a využitelnsot.
Syntetická kyselina askorbová postrádá přirozený komplex živin. Často má nižší vstřebatelnost a může dráždit žaludek.
Klademe maximální důraz na kvalitu a čistotu vstupních surovin. Vybíráme z těch nejkvalitnějších ingrediencí, které jsou na trhu dostupné.
Skutečná potraviny v kapsli
Prášek z aceroly má svěží barvu i vůni a jemně kyselou chuť. Díky těmto vlastnostem má blíže k potravině, než doplňku stravy. Bez problémů si s ní můžete například ochutit jogurt, smoothie či jiný pokrm.
Sklizeň v optimální zralosti
Spolupracujeme s pěstiteli, kteří sdílejí naše kvalitativní standardy. Kvalita aceroly závisí na zdroji a době sklizně. Naši dodavatelé vybírají plody pouze z oblastí s čistým prostředím a garantují sklizeň v době optimální zralosti, kdy jsou všechny živiny maximálně koncentrované.
Snažíme se o co nejšetrnější proces výroby s minimálními zásahy a bez nežádoucích chemických modifikací.
Kvalita uchovaná mrazem
Na rozdíl od běžných extraktů se naše acerola nelisuje, nekoncentruje ani nesuší teplem. Používáme lyofilizaci – proces, který zachová chuť, vitamíny i aktivní látky.
Bez maltodextrinu a kyseliny askorbové
Nepřidáváme žádný maltodextrin ani kyselinu askorbovou. Naše acerola není chemicky standardizovaná – každá šarže je unikátní a odráží přírodní proměnlivost úrody.
Díky těmto opatřením dosahujeme vysoké biologické využitelnosti i stability bez použití nežádoucích aditiv.
Přírodní antioxidant
Acerola je pro své antioxidační schopnosti ceněna jako silný bojovník proti různým nemocem, které jsou s oxidativním stresem spojeny. Předpokládá se, že vysoká antioxidační kapacita aceroly je dána nejen obsahem kyseliny askorbové, ale především synergistickým působením obsažených fytonutrientů.
Nejen pro posílení imunity
Vitamín C je nezbytný antioxidant, který podporuje imunitu, tvorbu kolagenu a vstřebávání železa. Pomáhá snižovat únavu a chrání buňky před oxidačním stresem. Protože si ho tělo neumí samo vytvořit, je nutné ho pravidelně přijímat ve stravě.
Jedním z nejbohatších zdrojů vitamínu C
5.0 / 5.0
(5) 5 celkové recenze
váš košík je prázdný
Chcete-li používat nákupní košík, povolte soubory cookie
0 Kč
Načítání...
Blíže k přírodě, blíže k vám.
Zdravý život, udržitelná budoucnost.
Transparentní, původní, důvěryhodné výsledky - zasloužíte si vědět, co užíváte.
Přihlaste se do programu a využívejte trvalé výhody 20 % slevy na naše produkty.
We use cookies to ensure you get the best experience on our website. By clicking on "Accept all" you consent to our use of cookies. Learn more.