Procházet
Nákupní košík
K dopravě zdarma zbývá nakoupit za 1 600 Kč k zaplacení pro dopravu ZDARMA

+420 910 920 516 Po - Pá (9:00 - 17:00)

+420 910 920 516 Po - Pá (9:00 - 17:00)

Výživa v kontextu moderní doby - SEMINÁŘ "naživo"

Výživa v kontextu moderní doby - SEMINÁŘ "naživo"

  

KDY?  V sobotu 25. 11. 2023 od 10 do 13 hodin

KDE?  WeWork, Národní 135/14, Praha 1

 

Nechme na chvíli stranou doplňky stravy a zaměřme se to, čím bychom měli při vytváření zdravé rutiny začít - stravou. 

Kvalita a nutriční hodnota potravin je základem při sestavování zdravého talíře. V kvalitě běžně nabízeného sortimentu je však stále náročnější se vyznat. Je na nás, spotřebitelích, abychom se sami zajímali o příběh potravin, jejich původ i výrobu, abychom mohli rozhodnout, kterou potravinu si do naší pravidelné stravy pustíme. 

Jakub Přibyl, výživový specialista a autor Trime receptur, vám vysvětlí základní principy výživových hodnot potravin i to, jak na kvalitu potravin pohlížet při sestavování jídelníčku.

Přednáška bude rozdělena do dvou 40 minutových bloků.

Dostatek času bude také na dotazy a následnou diskusi vedenou Michalem Kočím, zakladatelem Trime.

Během přestávky se můžete těšit na občerstvení, které pro vás připraví Koláčkova pekárna pod "přísným dohledem" výživového specialisty Jakuba Přibyla.


Cena:

  • 449 Kč (potvrzení do 15. 11. 2023)
  • 549 Kč (potvrzení od 16. 11. 2023)

Vstupenky k zakoupení na odkaze zde

 



0 komentářů

Zanechat komentář

Upozorňujeme, že komentáře musí být schváleny před jejich zveřejněním.

Poslední články

Výživa v kontextu moderní doby - SEMINÁŘ "naživo"

   KDY?  V sobotu 25. 11. 2023 od 10 do 13 hodin KDE?  WeWork, Národní 135/14, Praha 1   Nechme na chvíli...
Přečtěte si více

Jak podpořit zdraví očí?

Oči možná představují “okno do duše”, ale jsou především naším “oknem do světa”. Zrak bývá považován za nejdůležitější z našich...
Přečtěte si více

Kolik vitamínu D potřebujete a co vše má vliv na jeho hladinu v organismu?

Víte, jaká je pro vás vhodná dávka vitamínu D? Doporučení k užívání se totiž mohou lišit v závislosti na několika...
Přečtěte si více

Poslední podcasty

Trime Podcast #31 s Jakubem Přibylem o bílkovinách ve stravě v konkrétních příkladech

Tato epizoda Trime podcastu je trochu netradiční. Volně navazuje na předchozí díl věnovaný bílkovinám a to formou odpovědí na vaše...
Přečtěte si více

Trime Podcast #30 s Janem Hrnčířem o permakultuře, pěstitelství v souladu s přírodou a farmářských bedýnkách

V dnešní době jsme si zvykli mít vše neustále k dispozici. Plodiny vypěstované konvenčním zemědělstvím ale bohužel nedosahují dostatečných výživových...
Přečtěte si více

Trime Podcast #29 s Jakubem Přibylem o bílkovinách ve stravě

Bílkoviny jsou asi ze všech 3 skupin makroživin nejsložitějším tématem. Zařadit do naší stravy sacharidy a tuky není totiž tak...
Přečtěte si více