Podcast: Omega 3
Podcast 24 s Jakubem Přibylem o křehké rovnováze omega-3 a omega-6 mastných kyselin
Dostatečné zastoupení omega-3 mastných kyselin v naší stravě je velmi důležité pro podporu zdraví kůže, očí, mozku, kardiovaskulárního a imunitního systému. Pro většinu osob představují ale spíše deficitní živinu a je velmi těžké je do stravy zařadit, popřípadě to stojí poměrně velké úsilí a jisté znalosti původu, zpracování a...
Poslední podcasty
Proč BIO nestačí - kvalitní maso bez kompromisů I Trime Podcast #39 s pastevním farmářem Karlem Kalným
Proč je veganství ideologický omyl a kdy nám maso může škodit? A proč u masa certifikace BIO nestačí? V následujícím díle...
Přečtěte si více
Omega-3 Index a možnosti testování I Trime Podcast #38 s Jakubem Přibylem a Renatou Novotnou
V tomto díle Trime podcastu si blíže představíme Omega 3 Index a možnosti jeho testování. Omega-3 Index měří obsah dvou...
Přečtěte si více
O umění poctivé cukrařiny I Trime Podcast #37 se zakladatelkou Epifany Janou Novotnou
V dalším dílu našeho podcastu přivítáme Janu Novotnou, majitelku cukrárny Epifany, která si před devíti lety splnila svůj sen a...
Přečtěte si více