Procházet

+420 910 920 516 Po - Pá (9:00 - 17:00)

+420 910 920 516 Po - Pá (9:00 - 17:00)

Podcast #01 - S Jakubem Přibylem o mikronutrientech - jaké jsou ty nejvíce deficitní, kdo a proč trpí největším nedostatkem?

Podcast #01 - S Jakubem Přibylem o mikronutrientech - jaké jsou ty nejvíce deficitní, kdo a proč trpí největším nedostatkem?

Umíráme na nemoci z podvýživy nad plným talířem jídla? Jak je možné, že trpíme podvýživou v době, kdy máme dostatek potravin a prakticky neomezený přístup k jídlu? Jaké jsou nejvíce deficitní mikronutrienty v naší společnosti? Proč tomu tak je? Stačí nám pouze pestrý a vyvážený jídelníček, nebo kdy sáhnout po doplňcích stravy? Rozhovor s Jakubem Přibylem, nutričním specialistou a autorem receptur doplňků stravy Trime.

Všechny díly můžete sledovat na Youtube, Spotify nebo Apple podcast.

Podcast naleznete také na našem Youtube kanálu



0 komentářů

Zanechat komentář

Upozorňujeme, že komentáře musí být schváleny před jejich zveřejněním.

Poslední články

Darujte zdraví aneb jak vybrat správný doplněk stravy

Pomalu se blíží Vánoce, které jsou časem společných rodinných a přátelských setkání, během kterých si spousta z nás ráda užívá...
Přečtěte si více

Suplementace vápníku - ano či ne?

Vápník je důležitý prvek, který je nezbytný pro udržení našeho zdraví. Je prokázáno, že dostatečný příjem vápníku je potřebný pro...
Přečtěte si více

20. října - Světový den osteoporózy

Na 20. října připadá světový den osteoporózy, proto jsme se rozhodli věnovat se tomuto tématu hlouběji v našem článku. Osteoporóza...
Přečtěte si více

Poslední podcasty

Trime Podcast #25 s Jakubem Přibylem o chybách v dětské výživě a jak je můžeme ovlivnit

Pokud bychom měli obecně zhodnotit dětský jídelníček, nedá se jednoznačně označit za nutričně bohatý, hodnotný a vyvážený. Nedostatky ve výživě...
Přečtěte si více

Podcast 24 s Jakubem Přibylem o křehké rovnováze omega-3 a omega-6 mastných kyselin

  Dostatečné zastoupení omega-3 mastných kyselin v naší stravě je velmi důležité pro podporu zdraví kůže, očí, mozku, kardiovaskulárního a...
Přečtěte si více

Podcast #23 - se zakladateli Koláčkovy řemeslné pekárny o poctivé pekařině, kvalitním kváskovém žitném chlebu i bezlepkovém pečivu

Jen málokdo odolá vůni čerstvě upečeného chleba. Bohužel rozdíl mezí tím, který pekly naše prababičky a tím, který si dnes...
Přečtěte si více