Podcast
Trime Podcast 42 s RNDr. Jiřím Polmanem, CSc. o kvalitě vody
Podcast
Tato epizoda je zaměřena na jedno z nejdůležitějších témat, které ovlivňuje každodenní život nás všech – kvalita vody, kterou pijeme. Naše moderní...
Přečtěte si více
Proč BIO nestačí - kvalitní maso bez kompromisů I Trime Podcast #39 s pastevním farmářem Karlem Kalným
Podcast
Proč je veganství ideologický omyl a kdy nám maso může škodit? A proč u masa certifikace BIO nestačí? V následujícím díle Trime podcastu...
Přečtěte si více
O umění poctivé cukrařiny I Trime Podcast #37 se zakladatelkou Epifany Janou Novotnou
Podcast
V dalším dílu našeho podcastu přivítáme Janu Novotnou, majitelku cukrárny Epifany, která si před devíti lety splnila svůj sen a otevřela vlastní...
Přečtěte si více
Trime Podcast #33 s Jakubem Přibylem o tucích ve stravě
Podcast
Poslední epizoda ze série podcastů věnovaných makroživinám patří tukům. V naší stravě jsou tuky nenahraditelné, zejména pak esenciální mastné kyseliny. Zpracovatelský potravinářský...
Přečtěte si více
Trime Podcast #32 s Jakubem Přibylem o sacharidech ve stravě
Podcast
Po dvoudílné epizodě věnované bílkovinám nyní obrátíme pozornost k další makroživině, sacharidům. V současné době jsou právě sacharidy velmi nepochopenou složkou stravy....
Přečtěte si více
Trime Podcast #31 s Jakubem Přibylem o bílkovinách ve stravě v konkrétních příkladech
Podcast
Tato epizoda Trime podcastu je trochu netradiční. Volně navazuje na předchozí díl věnovaný bílkovinám a to formou odpovědí na vaše nejčastější dotazy....
Přečtěte si více
Trime Podcast #30 s Janem Hrnčířem o permakultuře, pěstitelství v souladu s přírodou a farmářských bedýnkách
Podcast
V dnešní době jsme si zvykli mít vše neustále k dispozici. Plodiny vypěstované konvenčním zemědělstvím ale bohužel nedosahují dostatečných výživových hodnot, což...
Přečtěte si více
Trime Podcast #29 s Jakubem Přibylem o bílkovinách ve stravě
Podcast
Bílkoviny jsou asi ze všech 3 skupin makroživin nejsložitějším tématem. Zařadit do naší stravy sacharidy a tuky není totiž tak obtížné, jako...
Přečtěte si více
Kategorie
Nejčtenější
Přihlaste se k našemu newsletteru
Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů