Jídlo samo o sobě není nepřítel. Vždy záleží na jeho původu, kuchyňské úpravě, způsobu skladování, či frekvenci a množství, ve které jej přijímáme. A i zdánlivě zdravé potraviny mohou ublížit, pokud jejich konzumaci nevhodně uchopíme. V tomto dílu Trime podcastu se zaměříme na některé skupiny potravin, jejichž konzumace bývá nadhodnocena a naopak někdy zbytečně démonizovanána.
Zajímá vás, jaká rizika může přinést nadměrná konzumace luštěnin a co jsou antinutriční látky? Kde všude tyto látky nalezneme a co mohou způsobit v organismu při časté konzumaci? A jak je to s konzumací vajec, mléčných výrobků a ryb?
To vše se dozvíte v Trime podcastu 18 s Jakubem Přibylem, nutričním specialistou a produktovým vývojářem značky Trime.
Všechny díly můžete sledovat na Youtube, Spotify nebo Apple podcast