Podcast #18 Jak si neubližovat přirozenou stravou?

1.6.2022

Podcast

Podcast #18 Jak si neubližovat přirozenou stravou?

Jídlo samo o sobě není nepřítel. Vždy záleží na jeho původu, kuchyňské úpravě, způsobu skladování, či frekvenci a množství, ve které jej přijímáme. A i zdánlivě zdravé potraviny mohou ublížit, pokud jejich konzumaci nevhodně uchopíme. V tomto dílu Trime podcastu se zaměříme na některé skupiny potravin, jejichž konzumace bývá nadhodnocena a naopak někdy zbytečně démonizovanána. 

Zajímá vás, jaká rizika může přinést nadměrná konzumace luštěnin a co jsou antinutriční látky? Kde všude tyto látky nalezneme a co mohou způsobit v organismu při časté konzumaci? A jak je to s konzumací vajec, mléčných výrobků a ryb? 

To vše se dozvíte v Trime podcastu 18 s Jakubem Přibylem, nutričním specialistou a produktovým vývojářem značky Trime.

Všechny díly můžete sledovat na Youtube, Spotify nebo Apple podcast

Podcast naleznete také na našem Youtube kanálu

Zanechat dotaz

Upozorňujeme, že komentáře musí být před zveřejněním schváleny.