V dalším dílu našeho podcastu přivítáme Janu Novotnou, majitelku cukrárny Epifany, která si před devíti lety splnila svůj sen a otevřela vlastní provozovnu.
A proč se tento díl týká cukrařiny? Stejně jako v rozhovoru s Koláčkovou pekárnou, i v tomto dílu chceme představit další podnik s podobnou filosofií jako je ta naše, tedy filosofie poctivé práce a lásky k řemeslu. Jana a její tým se zaměřuje především na kvalitu použitých ingrediencí, neustále se snaží o preciznost a do své práce vkládají celou svou duši a lásku k cukrářskému umění, dobrému jídlu a výběrové kávě.
Podtitul těchto speciálních epizod Trime podcastu by mohl nést název "Cesta za kvalitou aneb hledání a objevování kvalitních produktů a jejich výrobců”. Často se nás totiž ptáte, kde nakupovat kvalitní potraviny jako například maso, mléčné výrobky či zeleninu. Nemůžeme bohužel poskytnout konkrétní seznam výrobců nebo produktů, protože nejsme schopni zaručit, že se jejich kvalita či složení časem nezmění, nebo že podnik nezanikne. Cheme vám ale přinášet inspiraci od těch, kteří dělají svou práci poctivě a kvalitně. Díky tomu sami zjistíte, jak poznat kvalitní potraviny a produkty a naučíte se, jak se lépe zorientovat na trhu.
Co se v podcastu #37 dozvíte?
→ Představení novinky v našem portfoliu - Liquid Omega 3 Olej z tresčích jater s citrusovou příchutí
→ Jana Novotná - koncept Epifany
→ Točená zmrzlina nemusí být z prášku, ale ze skutečných, poctivých surovin
→ V čem se odlišuje Epifany od jiných cukráren
→ Jak poznat kvalitní provozovnu
→ Jak vypadá Epifany v Pardubicích